четвер, 11 серпня 2022 р.

Генератори математичних завдань

 У Вашу скриньку пропоную додати сайт що містить корисні практичні завдання для розвитку дитини. Посилання згодом, адже хочу розповісти про те, що зацікавило саме мене як вчителя математики.

От про що піде мова. Цей сайт містить дуже багато практичних завдань яскраво оформлених, але переважно для дітей початкової школи і користувалася ним для навчання та розвитку власних дітей.

Але передивляючись його натрапила на можливість створення таких завдань самостійно буквально за лічені секунди. В цьому мені допоміг інструмент "генератор завдань". Там і філворди і кросворди і анаграми і багато інших, але мене зацікавив генератор саме математичних завдань. Хочу зразу звернути увагу, що завдання можна створити лише для повторення та узагальнення знань з початкової школи у 5 класі. Але, пригадайте скільки часу відведено на різні дії з натуральними числами і все стане зрозумілим. Крім того, щоб повторити, наприклад, вивчені поняття з теми можна зробити філворд! Буде дуже цікаво!

Ось обіцяне посилання

Натискай сюди

Немає коментарів:

Дописати коментар

Оновлення математичних коміксів власної розробки

Нещодавно створила до своєї колекції ще два комікси. Ділюся з вами, але прошу пам'ятати про академічну доброчесність😉 Для теми відсотки...